Tjena tjena!

Idag har jag jobbat halvdag på jobbet, gör det varje måndag och fredag. Riktigt gött faktiskt, speciellt eftersom man är rätt sliten på måndagar och för att man ofta har kul saker planerat på fredagar! När jag jobbar halvdagar så är tiden 07:15-12:00 inklusive en halvtimmes rast, helt ok!

Efter jobbet körde jag direkt till gymmet för att inviga mitt nya lyftarbälte/gymbälte från GASP. Jag har skapat ett behov av att använda bälten, de förbättrar min form nått så oerhört. Läs mer om teknik och fördelar med ett gymbälte. Innan jag använde ett bälte under träningen fick jag ofta ont i ryggslutet. Jag hade problem med andningen och att få rätt buktryck. Detta blev ett ganska stort problem till slut och jag visste inte riktigt hur jag skulle lösa det. Som tur var hade en polare med sig sitt enkla träningsbälte en dag som jag fick testa. Då märkte jag en sån stor skillnad att jag var helt FAST. Det är främst vid knäböj och marklyft jag använde ett bälte, men ibland använder jag det även vid övningar som skivstångsrodd.

Hur gick passet?

Passet gick mycket bra. Jag är grymt nöjd med bältet, det sitter bra och är stabilt. Hyfsat stor skillnad mot mitt förra better bodies bälte. Gymbältet jag köpt nu heter GASP Training Belt och kostar 749 på Svenskt kosttillskott. Ganska dyrt men verkligen värt det, man känner att det är av hög kvalité.

Jag tränade med Marcus och vi körde ett köttigt benpass. Det blev hela 6 set tunga knäböj, massa benpress och avslutningsvis vadpress. Kommer nog ha lite träningsvärk imorgon!

Nu sitter jag hemma och har precis käkat en god och nyttig måltid med fläskfilé, rotfrukter och bönor. Jag tycker det är riktigt trist att laga rolig mat, men ibland så! Jag är ett större fan av att äta mat än att laga den 🙂

mat