Nu är det november och det innebär att julen snart knackar på dörren. Det betyder att det är dags för lite ledighet och det är ju aldrig fel! Jag måste säga att för mig är det som så att jag verkligen trivs på jobbet, men även om jag trivs bra så kan det vara härligt att komma ifrån ibland och slappa lite.

Jag verkligen älskar jul på alla sätt och vis, så det är extra kul när det är just julledigheten som knackar på, tycker jag. Jag brukar göra så att vartannat år är jag hemma med familjen och firar jul och vartannat år så åker jag iväg på en semester till solen. Jag gillar att resa på egen hand, så det är så jag brukar göra. Eftersom jag är väldigt enkel när det kommer till resor så är det bättre att åka själv, för de flesta andra brukar ha en massa krav som bara gör att det blir jobbigt

Dyrare resmål med billigt leverne är grejen!

Solsemester

Jag gör så att jag bokar något dyrare resor då det är lugnt för mig att sova på lite risigare typ hostels, på stranden och så. Jag packar heller aldrig mer än ett handbagage, så jag reser verkligen smidigt! Jag behöver liksom ingenting och lite kläder och solskydd och sånt kan man ju bara köpa på stället.

Detta är dock anledningen till att det är bättre att jag reser själv för det är inte många som gillar såhär enkla förhållanden vid resor! Mitt tips är att alla borde resa mer på egen hand, för det är faktiskt väldigt härligt, så har du inte gjort det ännu så är det ett hett tips!