Hej!

Detta är mitt första försök till att blogga lite! Mitt namn är Mattias, jag är 26 år gammal och kommer från Munkedal i Bohuslän. Namnet inside-saab.com fick jag av en kompis som jobbar med IT, det passar riktigt bra då jag hart ett stort Saab intresse!

Mina intressen

Som sagt så gillar jag bilmärket Saab, men även bilar i allmänhet. Många som gillar Saab eller Volvo brukar vara anti det andra. Men jag är tvärtom, jag gillar båda, men föredrar Saab! Jag är uppvuxen med en Saab 99 som länge stod avställd i vår lada ut på landet. Det var min farmors gamla bil. När jag och min kompis var ca 14 och ensamma hemma så testade vi att starta igång bilen och den startade direkt! Vi gav oss ut och körde som galningar på grusvägarna, haha!

saab

En sån här Saab 99 var det

Det jag gillar med bilar är tvådelat. Jag gillar att meka, styla och trimma mina bilar. Jag har haft flera projekt i mina dar där jag omvandlat bilar totalt. Men jag gillar också att köra och race:a. Jag har flera gångar testat riktiga sportbilar på bana, men även mina egna. Var på Nürburgring 2014 och körde min trimmade Saab 9-3, riktigt häftigt.

Men förutom ett brinnande bilintresse tränar jag även ganska mycket. Jag tränar styrketräning på gym och än så länge är det på en amatörnivå, men jag har lite tankar om att ställa upp i någon sorts tävling framöver. Jag är inte stark nog för att ställa upp i rena styrketävlingar och inte stor nog för att ställa upp i poseringstävlingar. Så jag funderar på att ställa upp i någon sorts kombinationstävling. Rep Power hette en kul tävling MMSports höll, dock verkar det inte hänt något där under 2016. Även Athletic Fitness är ett alternativ jag kikat på, där är det också ingår posering.

Bortsett från bilar och träning gör jag inte så mycket mer på fritiden. Självklart umgås jag med kompisar, festar och reser ibland. Men det gör väl alla? 🙂

Troligtvis kommer jag skriva en del om just mina intressen, både bilar och träning. Men även om annat i vardagslivet. Jag bor sen 3 år i Hisings Backa, Göteborg och jobbar på ett lager där jag kör truck och har hand om inkommande gods.